Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'NDP haalt weer alle drie in Para'

'NDP haalt weer alle drie in Para'

25/05/2020 14:49 - Guillano Bruce

Patrick Kensenhuis (m) omringd door NDP'ers.

Patrick Kensenhuis (m) omringd door NDP'ers.  

ONVERWACHT - Hij moet zelf nog zijn burgerplicht vervullen en het duurt nog even voordat de resultaten binnen zijn, maar Patrick Kensenhuis weet het bijna zeker: het district Para blijft 'eigendom' van de Nationale Democratische Partij (NDP). "Ik twijfel er niet aan. De verwachting is dat we het opnieuw bijzonder goed zullen doen. NDP haalt weer alle drie in Para", zegt de lijsttrekker terwijl hij omringd is door sympathisanten.

Kensenhuis, die in 2010 nog namens de NPS in De Nationale Assemblee (DNA) kwam en in februari 2015 de overstap naar NDP maakte, heeft het afgelopen regeertermijn samen met partijgenoten Jennifer Vreedzaam en Glenn Sapoen namens Para in het parlement gezeten. Kensenhuis verwacht weer deel uit te maken van DNA. Er is nog werk aan de winkel, benadrukt hij. "Wat mij betreft moeten we vooral doorgaan met het verbeteren van de natte en droge infrastructuur: de wegen en waterwegen", zegt hij.

"Er zijn al een paar wegen hier geasfalteerd of bestraat maar Para bestaat grotendeels uit laterietwegen en bij elke kleine regenval en zwaar verkeer komen de wegen in een slechte staat te verkeren. Mensen kunnen daardoor niet naar het werk en jongeren kunnen niet naar school. Dat heeft weer invloed op de ontwikkeling van het land. Daarom zeg ik dat we bij een nieuw termijn regeren door moeten gaan met het verbeteren van de infrastructuur.".-.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina