Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Sapoen: 'Eerste historische HVB-zetel binnen'

Sapoen: 'Eerste historische HVB-zetel binnen'

25/05/2020 14:01 - Merredith Bruce

Raymond Sapoen en gevolg bij aankomst.

Raymond Sapoen en gevolg bij aankomst. Foto: Merredith Bruce  

PARAMARIBO - Raymond Sapoen, politiek leider van de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB), is optimistisch over kansen voor de partij in Wanica. "We hebben de zaadjes laten uitkiemen en vandaag is het eerste zaadje bezig te ontkiemen. Het ziet er hoopgevend uit", sprak hij journalisten toe, nadat hij maandag zijn stem heeft uitgebracht op de Johannes Vrolijkschool te Lelydorp.

Sapoen kwam onder muzikale begeleiding van een brassband het schoolterrein op met zijn partner en enkele partijaanhangers. Hij erkent dat het "een ware politieke slagveld" is in Wanica, gelet op het "politiek machtsvertoon", maar de partij laat zich niet uit het veld slaan.

De HVB laat zich leiden door de "goede dingen" die zijn gebeurd de afgelopen bijna vijf jaar. Onder meer op sociaal-economisch en maatschappelijk gebied, zegt Sapoen. Hij meent dat de HVB de enige partij is die in staat is om verbindingen te leggen tussen onverzoenlijke krachten in het land. "Ik ga ervan uit, en met mij vele duizenden Surinamers, dat Wanica vandaag de historische eerste HVB-zetel binnen heeft."

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina