Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk aangetroffen bij afgebrand voertuig

Lijk aangetroffen bij afgebrand voertuig

27/05/2020 23:08 - Van onze redactie

Het lijk van Sadath H. wordt afgevoerd. Op de achtergrond ook te zien het uitgebrande voertuig.

Het lijk van Sadath H. wordt afgevoerd. Op de achtergrond ook te zien het uitgebrande voertuig. Foto: Anthony Janki  

POTRIBO - Het ontzielde lichaam van Sadath H.(38) is woensdagmiddag aangetroffen niet ver van een afgebrand voertuig langs de Oost-Westverbinding dichtbij de Morikokreek te Potribo in district Commewijne. Het ontzielde lichaam verkeerde in verre staat van ontbinding.

De Ware Tijd verneemt van een buurtbewoner dat het voertuig sedert 25 mei in het bosschage langs de weg was. De politie werd op de hoogte gesteld, maar nam de zaak waarschijnlijk niet serieus.

Volgens de buurtbewoner reed hij woensdagochtend weer langs en zag dat het voertuig vermoedelijk in brand was gestoken. De politie werd wederom in kennis gesteld.

Deze keer gingen de wetsdienaren wel op onderzoek uit. Daarbij werd een sterke geur waargenomen en vervolgens het lijk van Sadath H. in de directe omgeving van het afgebrande voertuig aangetroffen.

De man werd al enkele dagen door zijn familieleden gezocht. Het vermoeden bestaat dat Sadath H. door middel van een misdrijf om het leven is gebracht. Het ontzielde lichaam is daarom voor obductie in beslag genomen.

Ook het afgebrande voertuig is voor nader onderzoek geconfisqueerd door de politie. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, die het onderzoek verder zal verrichten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina