Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Processen-verbaal van 64 stembureaus nog niet bij Biza

Processen-verbaal van 64 stembureaus nog niet bij Biza

28/05/2020 01:37 - Van onze redactie

Processen-verbaal van 64 stembureaus nog niet bij Biza

 

PARAMARIBO - Het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) moet nog van 64 stembureaus in Paramaribo de data uit het proces-verbaal voor de telling van de DNA-stemmen ontvangen. Dat laat het ministerie donderdag iets na één uur in de ochtend weten in een persbericht.

Een ambtenaar van het departement had eerder aangegeven dat de stemmen van nog 32 stembureaus moesten worden herteld, maar dat is dus niet correct, aldus Biza. Zodra de informatie is ontvangen, zal ze worden verwerkt in het programma waar de officieuze uitslag wordt gedeeld met de media, politieke organisaties en het Onafhankelijk Kiesbureau. 

Het hoofdstembureau van Paramaribo heeft woensdag de stemmen van stembureau 168 herteld en afgerond. Donderdag worden de werkzaamheden in de Anthony Nesty Sporthal voortgezet. "Zodra het ministerie van Binnenlandse Zaken de informatie van het hoofdstembureau heeft ontvangen, zal die worden verwerkt op de speciale website voor de informele uitslag", meldt de communicatieunit van Biza.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina