Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Flinke stijging Covid-19-gevallen

Flinke stijging Covid-19-gevallen

31/05/2020 19:58 - Van onze redactie

Flinke stijging Covid-19-gevallen

 

PARAMARIBO - Het aantal Covid-19-gevallen in Suriname is drastisch omhoog geschoten in het weekend. Tegen half acht zondagavond waren er op de officiële website twaalf actieve cases en 24 positieve tests. Zaterdagavond half twaalf waren de aantallen nog vier om veertien. Intussen is de website bijgewerkt naar dertien active cases en 23 positief getesten.

Tijdens een spoed persconferentie van het Covid-19-managementteam heeft Cleopatra Jessurun, directeur Volksgezondheid, het publiek zondagavond aangemaand om met mond- en neuskapjes de straat op te gaan. Lange tijd zat Suriname op tien positieve gevallen, maar op 18 en 26 volgden twee nieuwe gevallen, waarna het aantal besmettingen in het weekend een vlucht nam.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina