Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Levensberoving op goudconcessie Brokopondo

Levensberoving op goudconcessie Brokopondo

02/06/2020 23:26 - Van onze redactie

Levensberoving op goudconcessie Brokopondo

 

BROKOPONDO - Een man, van wie de identiteit nog niet bekend is, is dinsdagmiddag doodgeschoten op een goudconcessie te Mamaini in district Brokopondo. De politie kon nog niet met zekerheid aangeven of het om een roofmoord gaat. Een onderzoeksteam is ter plaatse voor onderzoek.

De Ware Tijd verneemt dat enkele mannen van Braziliaanse komaf het kamp binnenstormden en één van de arbeiders neerschoten. Het slachtoffer liet ter plaatse het leven. Het lijk is voor obductie in beslag genomen.

Het is vooralsnog onduidelijk of de verdachten spullen hebben buit gemaakt. Na de daad te hebben gepleegd zochten de mannen het hazenpad. Naar verluidt gaat het waarschijnlijk om dezelfde bende die eerder had toegeslagen bij de goudconcessie. De eerste keer was niet zo lang terug.

De verschillende eenheden van de politie, waaronder de forensische opsporing en rechercheurs, zijn nog ter plaatse bezig met het onderzoek. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina