Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Levensberoving Mamainie blijkt roofmoord

Levensberoving Mamainie blijkt roofmoord

04/06/2020 02:42 - Van onze redactie

Levensberoving Mamainie blijkt roofmoord

 

PARAMARIBO - De politie heeft geconcludeerd dat de levensberoving van dinsdagmiddag op de goudconcessie te Mamainie in district Brokopondo een roofmoord betreft. Het ontzielde lichaam van de porknokker P.K. is inmiddels naar Paramaribo afgevoerd voor obductie.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het 38-jarige slachtoffer in een worsteling geraakte met één van de drie gewapende Brazilianen die het goudzoekerskamp overvielen en de porknokkers daarbij onder schot hielden. Hij werd door één van de twee andere rovers in het hoofd geschoten en overleed kort daarna ter plekke.

De criminelen hebben een onbekende hoeveelheid ruw goud buit gemaakt. Na hun daad zijn de drie gewapende mannen in onbekende richting gevlucht. Van het trio ontbreekt nog elk spoor. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina