Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aanhouding in roofmoord Javaweg

Aanhouding in roofmoord Javaweg

06/06/2020 08:28 - Van onze redactie

Aanhouding in roofmoord Javaweg

Buren en omstanders volgen op afstand het onderzoek van de politie, die werd ingeschakeld toen Mahinderkoemar Nanhoe zwaargewond werd aangetroffen in zijn berghok. De man overleed kort daarna. Een arbeider van hem is aangehouden als verdachte. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een arbeider van Mahinderkoemar Nanhoe is als verdachte aangemerkt in de roofmoord van het 57-jarige slachtoffer. Nanhoe werd op 29 mei met een ernstige verwonding aan zijn hoofd aangetroffen in zijn bergruimte aan de Javaweg. Nog vóór de ambulance arriveerde, gaf hij de geest.

Uit onderzoek bleek dat een voertuig van het slachtoffer was meegenomen. De volgende dag werd de wagen onbeheerd aangetroffen in district Saramacca. De aangehouden arbeider weet naar verluidt meer van de zaak af. Hij kwam in beeld tijdens het onderzoek en werd deze week aangehouden. De verdachte is inmiddels voorgeleid en in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina