Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Suriname op 100 Covid-19-besmettingen

Suriname op 100 Covid-19-besmettingen

06/06/2020 17:33 - Van onze redactie

Suriname op 100 Covid-19-besmettingen

Foto: Star 102.7  

PARAMARIBO - Niet zo lang terug is het honderdste Covid-19-geval in Suriname geregistreerd. Een kleine twee uur eerder was het aantal besmettingen met zeven toegenomen tot 98. Met de twee jongste gevallen is de honderd bereikt, waarbij negentig actieve cases betreffen.

Minister Antoine Elias heeft eerder aan de Ware Tijd verteld dat hij verwacht dat het aantal geïnfecteerden in Suriname in de honderden zal liggen. Momenteel doen de gezondheidsautoriteiten er alles aan de chain of transmission te doorbreken.

Eén manier om dat te doen is een algehele lockdown voor twee weken. Tijdens een persbriefing zaterdagavond zes uur zal het Covid-19-managementteam nader ingaan op de verscherpte maatregelen die vrijdagavond tijdens de reguliere persconferentie werden aangekondigd door Daniëlle Veira, directeur Nationale Veiligheid.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina