Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verspreider bedreigingsvideo ook ingesloten

Verspreider bedreigingsvideo ook ingesloten

06/06/2020 16:44 - Van onze redactie

Verspreider bedreigingsvideo ook ingesloten

 

PARAMARIBO - Na het in verzekering stellen van Marciano H. (40) vrijdagavond vanwege het ernstig bedreigen van de politieke leiders Chandrikapersad Santokhi en Ronnie Brunswijk, is zaterdagochtend ook Dwight H. aangehouden en opgesloten. Hij heeft de video op social media verspreid.

Dwight H. is jongere broer van Marciano H. Nadat hij in beeld kwam, werd hij zaterdag op zijn woonadres in district Wanica aangehouden. In de video die viraal ging, uitte Marciano H. ernstige bedreigingen tegen Santokhi en Brunswijk. Hij heeft een volmondige bekentenis afgelegd. Volgens de verdachte was hij onder invloed van alcohol en drugs.

Nadat het filmpje op social media werd gedeeld, werd er aangifte tegen Marciano H. gedaan. Tijdens zijn aanhouding werd het mes waarmee hij zwaaide in de video aangetroffen en in beslag genomen. Ook de kleren die hij aan had werden meegenomen. Het is niet bekend wie allemaal aangifte heeft gedaan. De recherche van regio Midden onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina