Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zestien positieve coronagevallen bijgekomen

Zestien positieve coronagevallen bijgekomen

26/06/2020 18:18 - Van onze redactie

Zestien positieve coronagevallen bijgekomen

Foto: Star 102.7  

PARAMARIBO - Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen in Suriname is vrijdagmiddag met zestien toegenomen. In vergelijking met donderdagavond klom de barometer van 373 naar 389. Dit werd bevestigd tijdens de reguliere persconferentie van het Covid-19-managementteam.

Het aantal active cases steeg van 187 naar 198. Ook zijn er nu 181 personen genezen verklaard. Tussen donderdag en vrijdag is er één persoon bijgekomen op de intensivecareafdeling (van zeven naar acht), terwijl er nu zeven mensen minder in quarantaine zijn: 291 om 284.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina