Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Suriname noteert elfde coronadode

Suriname noteert elfde coronadode

27/06/2020 19:39 - Van onze redactie

Suriname noteert elfde coronadode

Foto: Star 102.7  

PARAMARIBO - Een elfde persoon is in Suriname overleden aan het nieuwe coronavirus. Het cijfer op de officiële Covid-19-website van Suriname is zaterdagavond bijgewerkt. Tien van de sterfgevallen zijn deze maand geregistreerd.

In vergelijking met vrijdag zijn er zaterdag achttien nieuwe besmettingsgevallen bijgekomen. Het cijfer steeg daardoor van 391 naar 409. Het aantal active cases is 207. Intussen zijn er 191 mensen genezen van Covid-19. Op de intensivecareafdeling liggen zes mensen die positief zijn getest. Het aantal burgers in quarantaine bedraagt 314.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina