Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-besmettingen naderen 500

Covid-19-besmettingen naderen 500

28/06/2020 18:33 - Van onze redactie

Covid-19-besmettingen naderen 500

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Met de 23 nieuwe Covid-19-besmettingen die zondagavond zijn gemeld, nadert Suriname de vijfhonderd. De teller staat momenteel op 490 personen die positief zijn getest op het nieuwe coronavirus sinds 13 maart.

Volgens de officiële website is het aantal active cases 280. Met acht genezen personen bij zijn er nu 199 burgers die hersteld zijn van het nieuwe coronavirus. Op de intensivecareafdeling liggen nog zes patiënten, terwijl 314 personen in quarantaine zitten.

Los van de gewijzigde statistieken is er op de officiële website geen nadere informatie gegeven. De laatste nieuwsberichten dateren van vrijdag. Mogelijk dat er pas maandagmiddag tijdens de reguliere persconferentie van het Covid-19-managementteam nadere info zal worden verstrekt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina