Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee verdachten in verzekering gesteld

Twee verdachten in verzekering gesteld

28/06/2020 01:03 - Van onze redactie

Twee verdachten in verzekering gesteld

 

PARAMARIBO - Urbian G., ook wel 'Ubby' genoemd, is vrijdagmiddag in Paramaribo Noord aangehouden door de politie. Drie dagen daarvoor was zijn kompaan Gilson D., 24 jaar, in de vroege ochtend te Pontbuiten gearresteerd door de Criminelen Inlichtingenunit en het Regio Bijstandsteam Paramaribo(RBTP).

Het duo wordt ervan verdacht ingebroken te hebben in een woning in het ressort Houttuin, waarbij ze gasbommen, een spaarpot en een flatscreentelevisie hadden buitgemaakt. De benadeelde had op 19 juni op het politiebureau Houttuin aangifte gedaan van de diefstal door middel van braak.

Na uitgewerkte informaties kwamen Gilson D. en Urbian G. in beeld. Beiden zijn in verzekering gesteld. Het verder onderzoek wordt geleid door de recherche van regio Midden. De buitgemaakte spullen zijn nog niet achterhaald.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina