Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Oud-bekende politie opnieuw in de fout

Oud-bekende politie opnieuw in de fout

29/06/2020 22:24 - Van onze redactie

Oud-bekende politie opnieuw in de fout

 

PARAMARIBO - Pultoo Z., een oud-bekende van de politie, is vrijdag door agenten van bureau Uitvlugt op zijn woonadres aangehouden. De 49-jarige man wordt verdacht van diefstal door middel van braak. Het is niet de eerste keer dat Pultoo Z. in aanraking is gekomen met de politie voor het wegnemen van andermans goed.

Deze keer zou hij na een woning te hebben betreden twee slijpmachines, twee boormachines, een lasmachine en voedingsmiddelen hebben gestolen. Pultoo Z. heeft tegenover de politie verklaard dat hij inderdaad de voedingsmiddelen heeft gestolen, maar ontkent dat hij de gereedschappen heeft genomen.

De benadeelde ontdekte op 16 juni dat de spullen waren ontvreemd en deed aangifte. Dankzij beeldmateriaal en andere uitgewerkte informatie kwam Pultoo Z. in beeld als de vermoedelijke inbreker. Hangende het onderzoek is de oud-bekende in verzekering gesteld. De politie is bezig met het terug vinden van de gestolen goederen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina