Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Nog elf positieve tests

Covid-19: Nog elf positieve tests

05/07/2020 18:19 - Van onze redactie

Covid-19: Nog elf positieve tests

 

PARAMARIBO - De Covid-19-barometer van Suriname is niet zo lang terug voor een tweede keer bijgewerkt. Er zijn elf nieuwe besmettingen bijgekomen, wat het totaal voor zondag brengt op 29 positieve tests. Eerder op de dag vond er een bijstelling met achttien plaats.

Sinds op 13 maart het nieuwe coronavirus de kop opstak in Suriname zijn er al 594 mensen besmet geraakt, van wie 288 worden gerekend tot active cases. De andere cijfers zijn bij de tweede bijstelling niet veranderd: veertien doden, 292 genezen, zes op de ICU en 496 in quarantine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina