Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • KLM vaker naar Suriname

KLM vaker naar Suriname

05/07/2020 17:09 - Van onze redactie

KLM vaker naar Suriname

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De Koninklijke Luchtvaartmaatschappij (KLM) zal vanaf 13 juli twee keer per week naar Suriname vliegen vanuit Schiphol. Maartijn ten Broecke, country manager Suriname, Guyana en Trinidad en Tobago van de KLM, heeft dit kenbaar gemaakt.

In de bekendmaking van de uitbreiding van de vluchtfrequentie tussen Amsterdam en Paramaribo per 13 juli, wordt direct vermeld "dat nog niet iedereen naar de Europese Unie (EU) mag afreizen. Er zijn door de Nederlandse overheid voorwaarden gesteld waaraan passagiers moeten voldoen om met de KLM naar Europa te kunnen vliegen. Die zijn na te lezen op: https://www.nederlandenu.nl/reizen-en-wonen/visa-voor-nederland/qas-voor-inreizen-in-nederland

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina