Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zoon verwondt vader met mes

Zoon verwondt vader met mes

06/07/2020 20:58 - Van onze redactie

Zoon verwondt vader met mes

 

PARAMARIBO - Nazario L. is in verzekering gesteld door de politie van Latour. De 25-jarige man heeft op 3 juli zijn 61-jarige vader met een mes in diens rug en borststreek gestoken. Operatief ingrijpen bleek noodzakelijk.

Volgens de politie, die het nieuws niet zo lang terug bekendmaakte via haar voorlichtingsafdeling, is het niet de eerste keer dat Nazario L. zijn vader met een scherp voorwerp te lijf is gegaan. Naar zeggen van de vrouw van het slachtoffer kregen vader en zoon een woordenwisseling, waarna Nazario L. zijn vader neerstak.

Na zijn daad rende hij weg met het mes. De dader, die volgens de vrouw van het slachtoffer drugsgebruiker is, heeft zich dezelfde dag aangemeld bij de politie van Latour. Het mes is in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het nader onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina