Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijftiende coronadode Suriname

Vijftiende coronadode Suriname

07/07/2020 10:34 - Van onze redactie

Vijftiende coronadode Suriname

 

PARAMARIBO - Een vijftiende persoon is in Suriname overleden als gevolg van het nieuwe coronavirus. Op de Covid-19-website werd dinsdagochtend het dodental aangepast. De persoon die is overleden, lag in het Academisch Ziekenhuis Paramribo.

Wat de andere cijfers betreft, is er geen verandering, met uitzondering van 'active cases' en 'recovered'. Met nog zes genezen personen klom het aantal herstelde burgers naar 321 en mede daardoor en het sterfgeval namen de active cases met zeven af en staat dat aantal op 278. Er zijn totaal 614 mensen positief getest, vijf liggen op de Intensive Care Unit en 441 zijn in quarantine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina