Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vermoedelijk drugsvliegtuig aangetroffen

Vermoedelijk drugsvliegtuig aangetroffen

12/07/2020 16:54 - Van onze redactie

Vermoedelijk drugsvliegtuig aangetroffen

 

PARA - De politie is zaterdagmiddag gestuit op een vliegtuig te Kaaiman Grasi in het ressort Paranam. Naar verluidt zou het vliegtuig zijn afgebrand. De locatie werd zaterdagmiddag aangedaan door de verschillende eenheden. Er werd niemand ter plaatse aangetroffen.

Hoe lang het vliegtuig op de locatie is, is nog niet duidelijk. De verschillende eenheden van de politie zijn momenteel wederom ter plaatse voor nader onderzoek. Het vermoeden bestaat sterk dat het om een drugsvliegtuig gaat. Later meer details.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina