Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verkeersopstopping door generale parade

Verkeersopstopping door generale parade

14/07/2020 23:23 - Van onze redactie

Verkeersopstopping door generale parade

Het leger was met diverse voertuigen van de partij tijdens de generale. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Het verkeer in de binnenstad zat dinsdagochtend al vrij vroeg vast. Eén van de voornaamste redenen van de filevorming was de vooroefening van de parade/het defilé.

De voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname heeft pas dinsdagochtend half acht het nieuws gelanceerd dat er een wegomlegging zou zijn. Die zou gelden van acht uur 's morgens tot één uur 's middags.

In het bericht van dinsdagochtend is direct gemeld dat ook donderdag in verband met de inauguratie van de president van Suriname er wegomleggingen zullen zijn. Ook donderdag geldt dat tussen acht en één. De politie doet een beroep op de weggebruikers en het personeel van de omliggende kantoren rekening te houden met de omleggingen en bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen.

Volgens het bericht van de politie gaat het om de Henck Arronstraat en de Tourtonnelaan, Rooseveltkade/Kleine Waterstraat, De Miranda-/Lim A Postraat vanaf De Nationale Assemblee, Watermolen-/Lim A Postraat, Noorderkerk-/Lim A Postraat, Rooseveltkade/Wulfinghstraat, Rooseveltkade/Grote Combéweg, Henck Arronstraat/Grote Combéweg.

Ook elders in de stad is de doorgang van het verkeer gestremd. In opdracht van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie zal een aannemingsmaatschappij op het kruispunt Zwartenhovenbrug- en Sophie Redmondstraat asfalterings- en rehabilitatiewerkzaamheden uitvoeren. Tot 10 augustus is er sprake van een gedeeltelijke afsluiting,

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina