Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Militair stapt uit het leven

Militair stapt uit het leven

19/07/2020 12:39 - Van onze redactie

Militair stapt uit het leven

 

PARAMARIBO - F.K. (32) is in de nacht van zaterdag op zondag dood aangetroffen op het woonadres van haar vader in het politieressort Leiding 9A. De vrouw heeft de hand aan zichzelf geslagen met haar dienstwapen. De Ware Tijd verneemt dat het motief achter haar daad in de relationele sfeer moet worden gezocht.

Een arts stelde de dood ter plaatse vast. Het dienstwapen van het slachtoffer, dat was ingedeeld bij de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (CIVD), werd naast haar aangetroffen en is in beslag genomen. Naar verluidt zou de vrouw enkele personen op de hoogte hebben gesteld van haar plannen. Het ontzielde lichaam is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden voor de uitvaart.

Heeft u het moeilijk of wilt u praten? Ga naar uw huisarts! U kunt ook bellen* met het Psychiatrisch Centrum Suriname/PCS (477190) of de crisishulplijn (114). *van maandag tot en met vrijdag van zeven uur 's morgens tot drie uur 's middags.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina