Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • President Santokhi ontmoet personeel

President Santokhi ontmoet personeel

20/07/2020 00:00 - Van onze redactie

President Santokhi ontmoet personeel

Nadat Chandrikapersad Santokhi (l) donderdag formeel de leiding van het land overnam van Desiré Bouterse zal hij maandag kennismaken met het personeel. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - President Chandrikapersad Santokhi heeft maandag in de Congreshal een ontmoeting met medewerkers die ressorteren onder zijn kabinet. Volgens het persbericht van NII wil het nieuwe staatshoofd nader kennismaken met de personeelsleden.

Voorlopig is er nog geen ontmoeting met het Directoraat Nationale Veiligheid onder leiding van Daniëlle Veira. De luitenant-kolonel heeft tot en met vorige week leiding gegeven aan het nationaal Covid-19-managementteam van Suriname. In het bericht staat niet wanneer de president met DNV praat.

Santokhi nam donderdag de leiding in het land formeel over van Desiré Bouterse die tien jaar president is geweest. In zijn tweede termijn waren Veira en Eugene van der San (Bestuurs- en administratieve aangelegenheden) zijn directeur. Op 13 juli berichtte de Ware Tijd dat Ajai Moensie wordt genoemd als nieuwe directeur op het kabinet van de president.

De nieuwe regering is op 16 juli aangetreden en heeft het weekend gebruikt om zich te beraadslagen over zaken als bestuur, beleid en organisatie. Het kabinet zal de komende periode nader kennismaken met de werkarmen. Vrijdag hebben de bewindslieden het roer op hun departement al overgenomen en de medewerkers kort toegesproken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina