Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-teller passeert 1.500

Covid-19-teller passeert 1.500

28/07/2020 20:08 - Van onze redactie

Covid-19-teller passeert 1.500

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Met 27 nieuwe besmettingen in het afgelopen etmaal, staat Suriname op 1.510 positieve gevallen. Van de 87 tests die zijn uitgevoerd, vielen zestig negatief uit. Dat meldt de officiële Covid-19-website, waarvan het dashboard net is bijgewerkt.

Elf van de positieve tests de afgelopen 24 uur zijn genoteerd in Paramaribo. De districten Commewijne en Para hadden elk twee, Marowijne, Wanica en Saramacca allen één en vijf zijn geregistreerd onder 'overige'. Het aantal active cases staat op 521.

Er liggen 74 personen in het ziekenhuis, van wie elf op de Intensive Care Unit. In het afgelopen etmaal zijn er veertig personen genezen verklaard, waardoor het totaal steeg naar 965. In quarantaine zijn 386 personen, die "niet positief" zijn. Het aantal burgers in isolatie - dus wel positief - is 436.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina