Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • OW maandag weer open

OW maandag weer open

31/07/2020 14:33 - Terence Oosterwolde

OW maandag weer open

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Het ministerie van Openbare Werken gaat - na afstemming met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) en het Nationaal Coördinatiecentrum Rampenbeheersing - maandag weer open. De deuren werden donderdag gesloten nadat een medewerker positief testte op het coronavirus.

OW heeft vrijdag laten weten dat het BOG de werkruimte van de besmette persoon heeft ontsmet. De directie zal er verder op toezien dat het zieke personeelslid pas weer de werkplek mag bezoeken als het volledig veilig is. Voor het overig personeel geldt dat het "na het long weekend vanaf maandag gerust het ministerie weer mag aandoen, natuurlijk met in achtneming van de Covid-19-maatregelen".

Het ministerie geeft aan ervoor te zorgen dat haar personeel veilig is in deze "kwetsbare periode". De mensen worden wel op het hart gedrukt om zichzelf ook te beschermen door de Covid-19-regels na te leven. Daarnaast zijn ze opgeroepen "de rust te bewaren en zich niet te laten beïnvloeden door onofficiële berichten die voornamelijk via sociale media worden verspreid en niet afkomstig zijn van het ministerie".

De afgelopen periode zijn steeds meer plekken gesloten vanwege interne Covid-19-besmettingen. Onder meer Hof van Justitie, de Verkeers Technische Dienst, Surpost, het bestuurskantoor Pontbuiten, de Energiebedrijven Suriname, de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB), Subway moesten dicht of pasten de dienstverlening aan.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina