Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-dashboard: 54 nieuwe gevallen

Covid-19-dashboard: 54 nieuwe gevallen

01/08/2020 20:20 - Van onze redactie

Covid-19-dashboard: 54 nieuwe gevallen

 

PARAMARIBO - De Covid-19-teller van Suriname is zaterdag naar 1.760 geklommen, nadat er in de afgelopen 24 uur 54 nieuwe positieve gevallen zijn bijgekomen. Op het dashboard, dat daarnet is bijgewerkt, staat dat er het afgelopen etmaal 199 tests zijn uitgevoerd, waarvan 145 een negatief resultaat opleverden.

Voor de tweede dag op rij was er op het dashboard niet vermeld uit welke districten de nieuwe besmettingsgevallen komen. Kort daarna werden die cijfers ingevuld. Bij positieve testresultaten (afgelopen 48 uur) stond dat Paramaribo tien gevallen had, Wanica zes, Saramacca vijf, 'overige' vier, Commewijne en Para elk twee, Brokopondo één, wat dat totaal op dertig bracht, minder dus dan de 54 nieuwe gevallen die elders op de pagina zijn gemeld.

Momenteel zijn er 573 active cases. Er liggen 88 personen in het ziekenhuis, van wie twaalf op de intensivecareafdeling. In de laatste 24 uur zijn er 43 mensen genezen verklaard wat het totaal brengt op 1.161. Op dit moment bevinden 561 positief geteste personen zich in isolatie en 333 in quarantaine (niet negatief).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina