Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twist om 'lastige' werkgever eindigt in kappartij

Twist om 'lastige' werkgever eindigt in kappartij

04/08/2020 17:58 - Van onze redactie

Twist om 'lastige' werkgever eindigt in kappartij

 

PARAMARIBO - Mohamed M. (33 jaar) en Kishan A. (30) zijn met kapverwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Een derde man, een collega van Kishan A., werd door de politie overgebracht naar het bureau Nieuwe Grond. Een ruzie over de werkgever van Kishan A. en zijn collega lag ten grondslag aan de kappartij.

Aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Ramphalstraat zaten Kishan A. en zijn collega te borrelen toen Mohamed M. kwam aangereden. Hij zei hen dat zijn vriendin last heeft van hun werkgever. De twee arbeiders gaven te kennen dat zij daarvan niets wilden weten. Mohamed M. raakte verhit, stapte naar het dienstvoertuig van de twee, haalde de contactsleutel eruit en reed vervolgens weg.

Na enkele minuten keerde hij gewapend met een houwer terug. Hij bracht Kishan A. een kapwond aan zijn voorhoofd toe. De collega sloeg Mohamed M. met een ijzeren staaf, die hij uit de bak van de pick-up had genomen. Vervolgens werd hij ontwapend en met zijn eigen houwer gekapt aan zijn hoofd en linkerarm gekapt.

Een jachtopziener die voorbijreed kon erger voorkomen. Hij was genoodzaakt een een waarschuwingsschot met zijn dienstwapen te lossen. Het trio ging plat, waarna de politie werd ingeschakeld. De gewonde mannen verkeren buiten levensgevaar. De politie van Nieuwe Grond is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina