Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Hotelbeheerder Nickerie vast wegens mensensmokkel

Hotelbeheerder Nickerie vast wegens mensensmokkel

05/08/2020 16:28 - Van onze redactie

Hotelbeheerder Nickerie vast wegens mensensmokkel

 

PARAMARIBO - De 38-jarige hotelbeheerder Vishal D. is door de politie van Nickerie in verzekering gesteld wegens mensensmokkel. Hij had dertien Guyanezen en vier Cubanen geacommodeerd die vanuit Guyana naar Suriname waren gesmokkeld.

De politie trof de illegale buitenlanders maandagavond aan in het hotel. Volgens de voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname zijn alle zeventien personen heengezonden onder voorwaarde dat zij verplicht zijn zich elke dag aan te melden bij de politie. "Dit in afwachting tot het nemen van een definitieve beslissing door de daartoe bevoegde autoriteiten", aldus het KPS.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina