Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-update: Twee personen overleden

Covid-19-update: Twee personen overleden

06/08/2020 20:27 - Van onze redactie

Covid-19-update: Twee personen overleden

Foto: Star 102.7  

PARAMARIBO - Nog eens twee personen blijken te zijn overleden aan het nieuwe coronavirus. Het dashboard op de officiële Covid-19-website van Suriname is daarnet bijgewerkt en toont 29 doden. Tot en met woensdagavond was dat aantal nog 27.

Suriname telt nu 621 active cases op een totaal van 2.096. In de afgelopen 24 uur zijn er 142 personen getest op de besmettelijke longziekte, van wie 46 positief waren en 96 negatief. Met 24 besmettingen steekt hoofdstad Paramaribo weer boven de andere districten uit. Wanica volgt met elf gevallen, Para met twee, Commewijne en Marowijne elk met één. Zeven positieve tests zijn ondergebracht onder 'overige'.

Er liggen momenteel 91 personen in de ziekenhuizen, van wie negen op de intensivecareafdeling. Het aantal mensen dat genezen is verklaard is de afgelopen 24 uur met 119 toegenomen, waardoor het totaal 1.446 werd. In isolatie zijn 521 burgers die positief zijn getest, tegenover 647 die negatief zijn getest en in quarantaine zijn.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina