Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Duet J Prophet en Janice van Klaveren

Duet J Prophet en Janice van Klaveren

09/08/2020 19:58 - Shanavon Arsomedjo

Janice van Klaveren en J Prophet zingen het liefdesnummer 'The way you make me feel'.

Janice van Klaveren en J Prophet zingen het liefdesnummer 'The way you make me feel'. Foto: collectie J Prophet  

PARAMARIBO - 'The way you make me feel’ is het nieuwe nummer van J Prophet. Het duet vertolkt hij met Janice van Klaveren, die in zijn voorgaande songs de backing vocals deed.

In 'The way you make me feel' bezingen de twee artiesten het onbeschrijflijk gevoel dat er is wanneer iemand verliefd is. "Je bent zo dol op de persoon dat je jezelf voor altijd met degene ziet."

J Prophet koos voor een liefdesnummer, omdat hij gelooft dat er nog steeds liefde bestaat en dat liefde een gevoel is dat eenieder nodig heeft. "Bij het horen van het lied, zal iedereen zich erin kunnen terugvinden", zegt hij overtuigd.

J Prophet twijfelde er niet aan dat Janice de love song, die hij vanuit het hart heeft geschreven, met het juiste gevoel zou vertolken. "Ik heb geloof in Janice en haar talent. En ik wist dat als we zouden samenwerken, het goed zou zijn. Ik twijfelde er niet aan dat we een leuke song in elkaar zouden zetten", zwaait hij Janice lof toe.

De artiest is niet alleen tevreden over de samenwerking, maar ook over het eindresultaat van 'The way you make me feel'. De artiesten werken eraan de videoclip eind augustus of begin september te lanceren. Voor nu kunnen hun fans genieten van een lyrics video op YouTube.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina