Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Medewerkers EBS testen positief op Covid-19

Medewerkers EBS testen positief op Covid-19

09/08/2020 16:36 - Van onze redactie

Medewerkers EBS testen positief op Covid-19

 

PARAMARIBO - Hoewel onder anderen medewerkers van de storingsdienst positief zijn getest op het nieuwe coronavirus, komt de dienstverlening niet in gevaar laten de Energiebedrijven Suriname (EBS) zondag weten. Wel wordt begrip gevraagd voor eventuele langere responsetijden bij storingen, spanningsklachten en nieuwe aansluitingen.

Nadat de Covid-19-besmettingen bekend waren zijn conform de protocollen van onder meer het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de arbeiders die positief zijn getest geïsoleerd. De rest is uit voorzorg in thuisquarantaine geplaatst. "De EBS blijft de diensten ten behoeve van de energievoorziening voortzetten, weliswaar met technici van andere divisies."

Benadrukt wordt dat de andere diensten, waaronder de kassa's, klantenservice en gaslevering normaal draaien. Ook wordt erop gewezen dat er digitale opties ter beschikking zijn, zodat klanten niet per se uit huis moeten. Genoemd worden de website, sms, EBS MyAccount en EBS Facebook. "De EBS doet er alles aan om eventueel ongerief tot het minimale te beperken, rekening houdende met de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina