Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Commissariaat Par'bo Zuidwest dicht

Districtscommissariaat Par'bo Zuidwest dicht na positieve test

10/08/2020 01:32 - Van onze redactie

Het districtscommissariaat Paramaribo Zuidwest blijft tot en met woensdag dicht vanwege een Covid-19-besmetting.

Het districtscommissariaat Paramaribo Zuidwest blijft tot en met woensdag dicht vanwege een Covid-19-besmetting. Foto: BIC Paramaribo Zuidwest  

PARAMARIBO - Het districtscommissariaat Paramaribo Zuidwest is tot en met woensdag gesloten. Dat besluit is zondag genomen nadat bekend werd dat een medewerker besmet is met het nieuwe coronavirus, Covid-19.

Het gebouw aan de Leysweg, waar het commissariaat is gehuisvest, was vrijdag al preventief ontsmet, maar nu de besmetting is bevestigd, is besloten pas donderdag weer open te gaan. Op het personeel wordt een dringend beroep gedaan om tot en met woensdag ook thuis te blijven en hun woonruimte niet te verlaten.

De ressortkantoren Pontbuiten, Latour, Welgelegen en Weg naar Zee zijn wel normaal open. Op 23 juli moest het bestuurskantoor Pontbuiten aan de Indira Gandhiweg de deuren sluiten omdat een medewerker besmet was geraakt met het longvirus. Het gebouw werd conform de protocollen ontruimd en gereinigd en was tot en met 7 augustus niet toegankelijk voor publiek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina