Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Personeelszaken ministerie RO&S dicht na positieve test

Personeelszaken ministerie RO&S dicht na positieve test

10/08/2020 12:33 - Van onze redactie

Personeelszaken ministerie RO&S dicht na positieve test

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - De afdeling Personeelszaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport is maandag gesloten. Daartoe is besloten nadat een medewerksters positief is getest op Covid-19. De afdeling wordt gereinigd en ontsmet en zal dinsdag weer open zijn.

Volgens een persbericht van het ministerie was de vrouw op 5 augustus voor het laatst aan het werk. De volgende dag werd bekend dat ze besmet is met het nieuwe coronavirus. De medewerkster heeft nauw contact gehad met vijftien collega's, die op advies van de autoriteiten in thuisquarantaine zijn gegaan.

Voor het ministerie is het al het vierde Covid-19-geval op het hoofdkantoor. De leiding zal deze week gepaste maatregelen bekendmaken voor de continuering van de dienstverlening en om de veiligheid van zowel de bezoekers en het personeel te waarborgen, aldus het departement maandag in een persbericht.

Van 27 tot en met 31 juli was het hoofdkantoor een hele week gesloten vanwege Covid-19-gevallen. Die beslissing had minister Gracia Emanuël toen genomen naar aanleiding van twee bevestigde besmettingen op het hoofdkantoor aan de Roseveltkade.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina