Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aqua Dienstencentrum SWM dicht vanwege Covid-19

Aqua Dienstencentrum SWM dicht vanwege Covid-19

12/08/2020 15:15 - Van onze redactie

Het Aqua Dienstencentrum is dicht vanwege een positief geteste medewerker.

Het Aqua Dienstencentrum is dicht vanwege een positief geteste medewerker. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De Surinaamsche Waterleidingmaatschappij (SWM) heeft haar Aqua Dienstencentrum gesloten voor het publiek, nadat een medewerker positief is getest op Covid-19. Dat meldt de voorlichtingsafdeling van de SWM woensdagmiddag.

Conform de gezondheidszorgprotocollen van onder meer het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) zijn alle medewerkers van het Aqua Dienstencentrum in thuisquarantaine geplaatst. Vanaf 17 augustus zal de dienstverlening naar het publiek weer worden opgepakt.

De SWM geeft aan dat haar overige locaties in Paramaribo - het hoofdkantoor aan de Henck Arronstraat en de bijkantoren aan de Benjaminstraat en te Latour - normaal open zijn. Echter, op de samenleving wordt een beroep gedaan om zoveel als mogelijk de digitale opties te gebruiken voor het betalen van de waterrekeningen en het opvragen van informatie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina