Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: 94 nieuwe besmettingen

Covid-19: 94 nieuwe besmettingen

12/08/2020 20:28 - Van onze redactie

Covid-19: 94 nieuwe besmettingen

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Met 94 nieuwe Covid-19-besmettingen leunde Suriname in de afgelopen 24 uur weer tegen de honderd aan. Sinds maart is het aantal geregistreerde positieven 2.653. Het aantal actieve gevallen bedraagt 825.

Er zijn in het afgelopen etmaal 308 tests afgenomen, waarvan 94 dus een positief resultaat hadden en 214 negatief. Vanaf vorige week is het aantal testmogelijkheden verruimd.

Het aantal personen in ziekenhuizen bedraagt 118 en op de intensivecareafdeling vijftien. De capaciteit van IC-bedden van het land is negentien. Intussen heeft het Sint Vincentius Ziekenhuis extra opnamefaciliteiten geschapen door de afdeling Interne Geneeskunde vrij te maken. Daardoor zijn er 33 extra Covid-19-bedden bijgekomen.

Het dodental (39) is ongewijzigd nadat er dinsdag een drastische bijstelling met acht eerder ongemelde sterfgevallen was. Kort daarna werd nog een Covid-19-dode gemeld. Intussen zijn ook de Medische Zending en de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo aan het dashboard gekoppeld, waardoor het dodental nu accuraat is.

In de afgelopen 24 uur zijn 77 personen genezen verklaard, wat het totaal brengt op 1.789. Er zijn 809 positieve personen in isolatie en 696 burgers, die niet positief zijn, in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina