Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw vermoedelijk vermoord

Vrouw vermoedelijk vermoord

12/08/2020 01:33 - Van onze redactie

Het lijk van de vermoorde vrouw wordt weggebracht.

Het lijk van de vermoorde vrouw wordt weggebracht. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Het ontzielde lichaam van een vrouw - vermoedelijk 31 jaar en Dominicaanse - is dinsdagmiddag aangetroffen in een huurwoning aan de Irsillastraat, een zijstraat van de Evitastraat te Kasabaholo. Het lijk was al in verre staat van ontbinding. Vanwege de aangetroffen sporen in de woning wordt een misdrijf niet uitgesloten.

Vernomen wordt dat buurtbewoners enkele dagen terug geluiden hebben gehoord die veel weg hadden van een vechtpartij. De huurder van het pand was een poos niet gezien. De verhuurder, die op het zelfde adres woont, nam dinsdagmiddag een vreemde geur waar bij de achterste woning en schakelde de politie in. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina