Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kapitein Matta vermoedelijk omgebracht

Kapitein Matta vermoedelijk omgebracht

13/08/2020 16:46 - Van onze redactie

Kapitein Matta vermoedelijk omgebracht

De politie trok donderdagmiddag naar Matta nadat kapitein Michel Karwafodi van het inheemse dorp levenloos in zijn bed werd aangetroffen. Een misdrijf wordt niet uitgesloten. Foto: Anthony Janki  

MATTA - Er heerst grote verslagenheid in het inheemse dorp Matta. Kapitein Michel Karwofodi is donderdag vermoedelijk om het leven gebracht. Met de benen vastgebonden werd zijn ontzielde lichaam op zijn bed ontdekt in zijn woning. De achterdeur was geforceerd en shutters waren kapotgeslagen.

Elton Karwofodi, één van de coördinatoren van het Covid-19-team van Matta, vertelt aan de Ware Tijd dat het levenloze lichaam van de 67-jarige Michel Karwofodi rond veertien voor twaalf 's morgens werd ontdekt door een andere coördinator. Elton Karwofodi, die samen met twee anderen in het team zat met de overledene, zegt dat hij donderdagochtend de kapitein op zijn mobiel belde. "Hij nam niet op en belde niet terug, wat geen gebruik van hem is." Hij vroeg daarom aan een andere coördinator om poolshoogte te nemen en die deed de ontstellende ontdekking. Van de politie heeft Elton Karwofodi begrepen dat het hele lichaam van de kapitein onder het bloed zat.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen