Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Belastingdienst dicht vanwege positieve medewerker

Belastingdienst dicht vanwege positieve medewerker

18/08/2020 16:27 - Van onze redactie

Belastingdienst dicht vanwege positieve medewerker

Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De Belastingdienst heeft dinsdag voor onbepaalde tijd haar deuren gesloten. Een medewerker blijkt namelijk positief te zijn getest op het nieuwe coronavirus.

Volgens het persbericht van het ministerie van Financiën & Planning zal de Belastingdienst conform de protocollen haar locatie aan de Van Sommelsdijckstraat laten ontsmetten. Daardoor zijn de Inspectie der Directe Belastingen, de Inspectie der Omzetbelastingen en de Ontvanger der Directe Belastingen tot nader order gesloten.

Het publiek wordt gevraagd voor het indienen van hun directe belastingdocumenten of bezwaarschriften te mailen naar secretariaat.db@finance.gov.sr. "Wij rekenen op uw begrip, daar wij gezamenlijk moeten werken aan het beschermen van onszelf en onze naasten", aldus het ministerie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina