Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte die president beledigt ingesloten

Verdachte die president beledigt ingesloten

13/09/2020 20:02 - Van onze redactie

President Chandrikapersad Santokhi kreeg op Facebook de volle laag van Alessandro V., die intussen is ingesloten.

President Chandrikapersad Santokhi kreeg op Facebook de volle laag van Alessandro V., die intussen is ingesloten.  

PARAMARIBO - Nadat er officieel aangifte tegen hem is gedaan, is de 27-jarige Alessandro V. zondag door de recherche van regio Midden aangehouden wegens het beledigen van president Chandrikapersad Santokhi via sociale media. De verdachte heeft het staatshoofd op zijn Facebookpagina uitgescholden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Alessandro V. volgens de publiciteitsdienst van het Korps Politie Suriname ingesloten voor onder meer belediging van het staatshoofd, smaad, laster en belediging van het openbaar gezag. Alessandro V. heeft tijdens zijn verhoor toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten. Volgens hem wil hij meer uitleg van het staatshoofd over het coronavirus. De politie onderzoekt deze zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina