Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Brillendieven ingesloten

Brillendieven ingesloten

17/09/2020 09:18 - Van onze redactie

Brillendieven ingesloten

 

PARAMARIBO - Drie medewerkers van een brillenzaak zijn ingesloten vanwege diefstal. Uit het magazijn zijn 26 zonnebrillen gestolen. Van de diefstal werd op 4 september aangifte gedaan door een directielid, de verdachten werden zondag en maandag in verzekering gesteld.

De eerste die in de boeien werd geslagen was de negentienjarige vakantiejobber Jamiro K., die in het magazijn werkte. Hij ontkende betrokken te zijn geweest bij de diefstal, die volgens hem zou zijn gepleegd door de vaste medewerker Rayen K., 29 jaar. Bij zijn aanhouding de volgende dag zei Rayen K. de brillen te hebben gekocht bij collega Narishkoemar P. De dertigjarige had bij zijn arrestatie dertien zonnebrillen en 26 brilmonturen bij zich.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina