Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk met schotverwondingen aangetroffen

Lijk met schotverwondingen aangetroffen

17/09/2020 07:01 - Van onze redactie

Lijk met schotverwondingen aangetroffen

 

PARAMARIBO - De politie van Livorno is dinsdagmiddag gestuit op het lijk van de 59-jarige Dewanand Changoe. Het stoffelijk overschot had schotverwondingen. Er werd een vuistvuurwapen aangetroffen. Het is voor de politie nog niet duidelijk of het gaat om een misdrijf of zelfdoding.

Nadat een arts de dood officieel had vastgesteld werd het lijk in beslag genomen. Het vuurwapen is meegenomen. De afdeling Kapitale Delicten en de Forensische Opsporingsdienst van de politie zijn bezig met het tactisch en technisch onderzoek. De politie heeft beloofd nadere informatie te verstrekken.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina