Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vechtpartij escaleert

Vechtpartij escaleert

17/09/2020 11:11 - Van onze redactie

Vechtpartij escaleert

 

PARAMARIBO - Een vechtpartij tussen de 32-jarige Ian P. en Kenny A. en Kevin B., beiden 33 jaar, is zondag in de vroege ochtend geëscaleerd. Ian P. heeft daarbij met een vuistvuurwapen schoten gelost op de andere twee mannen: Kenny A. raakte gewond aan zijn rechterbovenarm, Kevin B. had een verwoning aan zijn rechterdijbeen.

De twee 'slachtoffers' zijn met een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Ian P. werd te Kasabaholo aangehouden door het Regio Bijstandsteam Midden. Echter, het vuistvuurwapen is nog niet achterhaald. De verdachte is in verzekering gesteld. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina