Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Wegomlegging en autovrijzone vanwege Pompeo

Wegomlegging en autovrijzone vanwege Pompeo

17/09/2020 03:26 - Van onze redactie

Wegomlegging en autovrijzone vanwege Pompeo

 

PARAMARIBO - Tussen zes uur 's morgens en zeven uur 's avonds wordt de omgeving rond het Onafhankelijkheidsplein, het kabinet van de president en het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking donderdag autovrij gehouden. Voorts zullen vanaf één uur 's middags tot en met zeven uur 's avonds wegen worden omgelegd. De maatregelen houden verband met het bezoek van Mike Pompeo, minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, aan Suriname.

Bij de wegomlegging gaat het om de Van Sommelsdijckstraat, Kleine Waterstraat, Van Roseveltkade, Grote Combéweg, Mr. Dr. JC de Mirandastraat, Mr. F. Lim a Postraat, Watermolenstraat, Mgr. Wulfingstraat en Henck Arronstraat. Personen die in deze specifieke straten wonen of werken worden gevraagd niet ter plekke te parkeren. "Deze straten zullen zoveel mogelijk autovrij gehouden worden. In belang van de veiligheid zal uw voertuig, indien deze er toch geparkeerd staat, weggesleept worden door een sleepwagen naar de plaats van berging", waarschuwt de Communicatiedienst Suriname in een persbericht. Er wordt tot slot een beroep gedaan op de samenleving om gebruik te maken van alternatieve routes.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina