Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 97ste coronadode in Suriname

97ste coronadode in Suriname

19/09/2020 20:28 - Van onze redactie

97ste coronadode in Suriname

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - In Suriname is er opnieuw een persoon overleden aan het nieuwe coronavirus. Op het dashboard op de officiële Covid-19-website van het land is het sterftecijfer daarnet bijgewerkt naar 97, voor deze maand de 26ste coronadode.

Suriname telt 229 active cases nadat er in de afgelopen 24 uur achttien nieuwe besmettingen bijkwamen. Tien daarvan in Paramaribo, vijf in Wanica en één elk in Sipaliwini, Commewijne en Para. Er werden 168 personen getest, van wie 150 negatief waren.

Het totaal aantal positieven van het land staat op 4.709. Daartegenover staan 4.383 genezen burgers, inclusief 78 in de afgelopen 24 uur. Er liggen 66 personen in ziekenhuizen en zeven op de intensive care unit. Verder zijn er 180 mensen in isolatie en veertig in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina