Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Behoeftigen Nickerie krijgen basispakket

Behoeftigen Nickerie krijgen basispakket

20/09/2020 10:01 - Beta Debidien

Behoeftigen Nickerie krijgen basispakket

Ook dit jaar verdeelt Sari levensmiddelenpakketten in Nickerie. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - De Nickeriaanse organisatie Sari heeft aan honderd seniorenburgers een pakket met basisbehoeften gegeven. Bij de verstrekking van de pakketten werd ook informatie over Covid-19 verstrekt.

Sari-voorzitter Krishna Bajnath zegt tegen de Ware Tijd dat dit jaar zaken anders zijn aangepakt. In verband met de Covid-19-situatie hebben de senioren niet tijdens een gezellig samenzijn hun pakketten ontvangen, zoals gebruikelijk. Ze zijn deze keer thuis bezorgd.

Via de contactpersonen van Sari worden elk jaar de namen van de behoeftigen in kaart gebracht. Dit project is met drieduizend euro ondersteund door de Nederlandse partner Het Maagdenhuis, terwijl het lokale bedrijfsleven is ingekomen met rijst en ook korting op goederen heeft gegeven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina