Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zeventien coronabesmettingen in Paramaribo en Wanica

Zeventien coronabesmettingen in Paramaribo en Wanica

21/09/2020 20:40 - Van onze redactie

Zeventien coronabesmettingen in Paramaribo en Wanica

Foto: www.acl.gov  

PARAMARIBO - De zeventien coronabesmettingen van de afgelopen 24 uur zijn geregistreerd in de districten Paramaribo (14) en Wanica (3). Van de 98 swabs waren 81 negatief. Suriname staat op 4.740 besmettingen, inclusief 118 active cases. Aan de andere kant zijn er 4.525 mensen genezen, van wie 37 in het afgelopen etmaal.

Het aantal sterfgevallen (97) bleef ongewijzigd. Momenteel zijn er 69 personen met Covid-19 in ziekenhuizen en vier op de intensivecareafdelingen. Het aantal positieven in isolatie bedraagt 49, een afname van 47. Daarnaast zijn er 74 burgers, die niet positief zijn, in quarantaine. Dat is de eerste verandering sinds 14 september toen het quarantaineaantal veertig werd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina