Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Digicel past prijzen aan

Digicel past prijzen aan

22/09/2020 22:27 - Van onze redactie

Digicel past prijzen aan

 

PARAMARIBO - Digicel Suriname heeft dinsdagmiddag bekendgemaakt de prijzen van haar producten en diensten aan te passen. In een statement laat CEO Deonarine Gopaul weten dat dit het gevolg is van de koersaanpassing die maandagmiddag door werd gevoerd door de Centrale Bank van Suriname.

De moederbank bracht de wisselkoersnotering van de Amerikaanse dollar maandag van SRD 7,52 naar SRD 14,29 (verkoopkoers). "Op grond hiervan zullen wij de prijzen van onze producten en diensten aanpassen. Deze aanpassingen zijn een noodzakelijk gevolg van de gestegen kosten van zakendoen en zullen binnen een week van kracht worden", aldus Gopaul.

De CEO verzekert dat het telecombedrijf zich zal blijven inzetten om zijn klanten "een hoogwaardige service" aan te bieden en altijd "nieuwe en innovatieve manieren te vinden om waarde toe te voegen aan de klantervaring die wij bieden". "Wij stellen uw business en loyaliteit tijdens deze tijd van verandering enorm op prijs."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina