Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Afsluiting 'Beekhuizenbrug'

Afsluiting 'Beekhuizenbrug'

23/09/2020 22:11 - Van onze redactie

Afsluiting 'Beekhuizenbrug'

De Beekhuizen- of Vabibrug gaat zaterdag en zondag steeds voor zes uren afgesloten zijn voor verkeer. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De brug over de Beekhuizenweg wordt in het weekend tijdelijk afgesloten voor verkeer vanwege herstelwerkzaamheden. Dat heeft het Korps Politie Suriname woensdag bekendgemaakt. De afsluiting vindt zowel zaterdag als zondag plaats tussen acht uur 's morgens en twee uur 's middags.

De brug over het Saramaccakanaal, ook bekend als de 'Vabibrug', leidt naar Livorno en werd op 13 april 2019 in gebruik genomen. Ze heeft dertien miljoen US dollar gekost en was onderdeel van het Dalian IV-asfalteringsproject. De nieuwe brug moest zorgen voor ontlasting van de bruggen in de Van 't Hogerhuysstraat en bij Saron.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina