Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-dodental op 102

Covid-19-dodental op 102

24/09/2020 20:37 - Van onze redactie

Covid-19-dodental op 102

Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - Het coronasterftecijfer van Suriname is in de afgelopen 24 uur met één toegenomen en staat op 102. Met nog zes dagen te gaan, telt september al 31 doden, na augustus (45 sterfgevallen) de dodelijkste maand.

Vijf van de tien positieve tests in het gepasseerde etmaal werden genoteerd in Paramaribo. Para telde twee besmettingen, Wanica één en de andere twee werden geregistreerd onder 'overige'. Er werden zeventig personen getest, van wie zestig negatief waren. Suriname telt 109 active cases op een totaal van 4.789.

In de afgelopen 24 uur zijn achttien patiënten Covid-19-vrij verklaard, waardoor het totaal van genezen personen 4.578 werd. Er liggen nog 46 personen in ziekenhuizen en vijf op de intensivecareafdelingen. Momenteel zijn er 76 mensen, die niet positief zijn, in quarantaine. Het aantal positieven in isolatie bedraagt 66.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina