Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gewapende beroving bij SRS

Gewapende beroving bij SRS

27/09/2020 21:05 - Van onze redactie

Gewapende beroving bij SRS

 

PARAMARIBO - Het Korps Politie Suriname is bezig met een onderzoek naar een gewapende roofoverval bij de Stichting Radio-omroep Suriname (SRS). Gewapende criminelen hebben zondagochtend de bewaker overvallen en zijn het gebouw binnengedrongen. SRS-directeur Guno Ravenberg bevestigt het voorval tegenover de Ware Tijd.

Hij geeft aan dat de beroving omstreeks half vier in de ochtend heeft plaatsgevonden. Naar de Ware Tijd verneemt hebben de criminelen een brandkast buitgemaakt met daarin vermoedelijk een geldbedrag. "De politie is bezig met het onderzoek, dus in dit stadium wil ik niet ingaan op de details van deze zaak", zegt Ravenberg.

Het enige dat hij kwijt wil is dat er "bezittingen" van het bedrijf zijn meegenomen. Bij de beroving zijn er geen gewonden gevallen. Vooralsnog is onbekend door hoeveel overvallers het feit is gepleegd en of de politie al verdachten in beeld heeft.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina